Gastenboek

 

Sandra van Kleef

15-02-2024

Hoi Michiel, Na een nare ervaring van een beul van man die zich tandtechnicus noemt, heeft mijn moeder nu gelukkig een MOOI nieuw gebit en ze is er SUPER BLIJ mee!!! Namens haar en ook namens mij Onwijs BEDANKT!!! Mocht iemand nog een tandtechnicus zoeken voor een nieuw gebit zullen we jou zeker aanraden!! Groetjes van Mevrouw van Kleef en Sandra

R

22-06-2023

Nieuw kunstgebit gehaald, perfect.

Chiquita

02-02-2023

Ik ben eind december 2022 voorzien van een nieuw kunstgebit. Ten eerste ziet mijn kunstgebit er werkelijk prachtig uit. Mensen hebben niet eens door dat ik een kunstgebit draag. Verder is de service zo vriendelijk en behulpzaam waardoor ik mijzelf erg op mijn gemak voelde. Je mag alles vragen en je wordt erg goed en ook nog eens snel geholpen. Kortom, echt een aanrader! Dank hiervoor!

Xandra L

18-07-2022

De tandarts en zijn tandtechnieker hadden het 'te druk' om mij te helpen nadat een laatste tand was afgebroken, waaraan mijn prothese hing. Wat een geluk dat ik hier gelijk langs mocht komen, en de volgende dag de praktijk verliet met een perfect passende prothese. Hiervoor is mijn oude prothese opnieuw gebruikt. De kosten vielen ook enorm mee; deze techniekers verdienen een lintje en ik raad ze iedereen aan!

Adriaan Batenburg

17-03-2022

Uiteindelijk gezwicht voor de aanhoudende kritiek vanuit mijn directe omgeving over de conditie van mijn prothese, uiteindelijk gekozen voor een nieuwe bovenprothese bij Michiel Roebroek. Absoluut geen spijt van deze keuze. Na een intakegesprek, een keer happen en passen, een prima nieuwe prothese meteen klaar voor gebruik. Geen nazorg nodig, past in één keer perfect. Zeer tevreden over het resultaat. Volgende week nog een halen. Vriendelijke groet, Adriaan Batenburg Rijswijk

MartinadeL

21-02-2022

Vakmanschap, dat is het eerste wat bij me op komt. Snel, vakkundig, en eindelijk weer een goed zittende prothese. Ontzettend bedankt, ik kan weer probleemloos lachen en eten, én dat is echt heel belangrijk. Fijn dat er zulke goede vakmensen zijn.... ga nog lang zo door! Bedankt hoor. Kom de volgende keer zeker weer terug. Groeten, Tineke

Marc E.

31-12-2021

Na slechte ervaringen met andere tandtechniekers koos ik voor Michiel toen mijn prothese aan vervanging toe was. Niet alleen heeft hij het stalen frame van mijn oude prothese hergebruikt en perfect passend gemaakt, ook de kosten vielen veel lager uit dan verwacht. Bedankt Michiel!

JW Langerak

01-12-2021

Binnen 1 week een prachtig gebit, vriendelijke en vakkundige mensen, mijn advies voor een nieuw kunstgebit ga naar deze tandtechnieker krijg je geen spijt van, Nogmaals bedankt!!!

Ton en Patty van Hooydonk

05-11-2021

Blij dat we speciaal uit Drenthe (waar we nu wonen) voor ons nieuwe gebit weer bij Michiel zijn geweest.Hebben allebei weer een perfect passend gebit.Hieruit blijkt dat het een vak apart is en Michiel de kunst uitstekend beheerst.Bedankt voor de snelle en gezellige service. Waren alle kilometers dubbel en dwars waard.

Tamara M.

15-07-2021

Tandprotheticus dhr. Michiel Roebroek is deskundig, klant vriendelijk, aandachtig, accuraat en vol humor. Snel werkend ook - mijn boven kunstgebit klaar gemaakt in de tijd van een week: mooi en natuurlijk uitziend. Het is in grote tegenstelling tot de tandprotheticus van de tandartspraktijk waar ik als patiënt bijgeschreven is. Ben ik blij en tevreden over het verrichte werk. Een praktijk om aan te raden !

Sonja Heemskerk

10-07-2021

Zeer prettig en heel goed geholpen. Altijd fijn als iemand dit met een beetje humor doet. Heel goed en eerlijk advies over grote en kleur tanden. En snel klaar, binnen 2 weken had ik een compleet nieuw gebit. Ben er erg blij mee!

Paula

15-06-2021

Ik kan iedereen deze praktijk aanraden, mooi en schoon. Michiel en collega zijn toppers. Met veel geduld, humor, vakmanschap, vriendelijkheid en uitleg over alles is er een mooi en goedpassend kunstgebit gemaakt. Het geeft vanaf je eerste binnenkomst een vertrouwd gevoel. Bedankt toppers.

Marco

07-06-2021

Heel geduldig en vakkundig geholpen. Snelle service. Of het mijn eigen tanden zijn, geweldig! Groetjes marco

Frans charite

25-04-2021

Een zeer vakkundig man met humor na acht jaar ellende en pijn en kokhalzen bij Michiel terecht gekomen in vijf dagen tijd na happen en meten een super mooi gebit onder en boven ik ben je zeer dankbaar en je colega ook

dick van schepen

14-04-2021

Wat een vriendelijkheid,wat een vakmanschap,wat een service en wat een precisie....hier kunnen een hoop tandtechnisie wat van leren,,,,ben uiterst tevreden over mijn nieuwe gebit

CO ROELOFS

25-03-2021

vandaag mijn nieuw gebit ontvangen, perfect passend en vooral kwaliteit . Michiel uiterst vriendelijk en in een rustige en schone praktijk . en dat binnen 7 dagen ..TOP Bedankt mensen

dick

19-03-2021

na tanden laten trekken en nieuw gebit aan laten meten bij sb tandarts delareyweg is de grootste fout die ik ooit meegemaakt hebt..na een jaar met een klappergebit te lopen,die veel te ruim was met veel te grote tanden en een dikke onderbijt plus spookrekeningen ben ik naar michiel gegaan.....binnen 2 dagen had hij mijn gebit opnieuw gemaakt...kan niet anders zeggen dan vakwerk...ik was zo blij als een kind toen ik bij hem de deur uitliep....binnenkort voor een nieuw blijvend gebit naar michiel...kan niet wachten.....nogmaals vakwerk en een zeer vriendelijke behandeling

Mario

08-03-2021

Mooie nieuwe tandjes Zeer vriendelijk en goed geholpen Toppers Groetjes Mario

wout lok

22-02-2021

raad iedereen deze praktijk aan het is schoon netjes goede service en heel klant gericht heb zelf mijn gebit laten maken bij michiel en ben er super tevreden mee had een probleem met het onderste gebit er uit halen kon gelijk langskomen en mijn pijn en probleem waren door michiel zo verholpen super vent is het groetjes wouter heel erg bedankt michiel en collega

Hester Geurse-Panneman

29-10-2020

Binnen 8 dagen een perfect nieuw gebit na 20 jaar. Mooie praktijk, goeie afspraken vriendelijke man.

Marc van Leeuwen

29-09-2020

Een praktijk om aan te raden. Uitermate vriendelijk, vrolijk en vol humor en vooral niet te vergeten hoe vakkundig ze zijn. Een goede en snelle service. Ik ben Michiel en collega erg dankbaar voor wat ze voor mij hebben betekend. Dank, en mocht je stoppen kan je altijd het theater in voor comedy :)

Rob van Beets

15-07-2020

Door een geboorteafwijking heb ik vanaf mijn 10e een gebit.Heb er al heel wat versleten.Michiel is een uiterst aimabele vakman die luistert en kijkt.Pas daarna gaat hij aan de slag.Het resultaat is een perfect zittend gebit en precies zoals ik het wilde.Een aanrader voor iedereen met hoge kwaliteits eisen.Bedankt voor je mooie prestatie.

brigitte bosman

06-07-2020

zo blij met deze praktijk er wordt echt geluisterd naar wat je wilt en blijven net zo lang sleutele dat het ook echt goed zit thxx michiel voor alle goede zorgen

Vos

05-07-2020

Prettige en vakkundige verzorging. Je wordt op je gemak gesteld en goed geïnformeerd. Tevens wordt je snel geholpen als dat mogelijk mocht zijn. Kort om een zeer prettige praktijk.

Hannie Zwijnenburg

25-09-2019

Hartelijk bedankt voor de snelle service Bedankt Michiel

Fleur

17-09-2019

Michiel Roebroek is een zeer vriendelijke en deskundige man met humor en altijd in voor een grapje. Hij voorziet je tijdens het wachten van een kopje koffie. Gelukkig kan je ook altijd bij hem terecht als je gebit breekt. Je kan direct komen en erop wachten. Dat heb ik nog wel eens anders meegemaakt. Na een slechte ervaring nu bij Michiel Roebroek terechtgekomen en wat een verademing. Zowel de klantvriendelijkheid als de deskundigheid zijn helemaal top. Ik ga hier nooit meer weg. Bedankt Michiel.

Zier van der Zwan

08-07-2019

De Heren van Praag en Roebroek vormen, samen met de andere medewerkende, een prima team! Deskundig, klantvriendelijk en betrokken met de klant. De behandelingen door beiden zijn naar grote tevredenheid. "Bij ieder pijntje een geintje" en altijd een deskundige en waar nodig een creatieve oplossing!

jerry

05-06-2019

na 2 maanden vloeibaar en zacht voedsel heb ik vandaag ,na een bezoek aan Michiel Roebroek,eindelijk weer een heerlijke whopper gegeten.heb 2 maanden lang afgezien met pijn aan alle kanten van het tandvlees door het gebit.ik heb de prothese ergens anders laten maken,maar op advies de kliniek van Michiel bezocht en daar heb ik geen spijt van.normaal eten en niet meer slissen.Michiel bedankt man.

R.P Klein

27-03-2019

Eindelijk na jaren met een wiebel gebit van een dure kliniek eindelijk een perfecte van Roebroek echt de beste van den haag eo mijn familie zweert ook bij hem altijd zeer goede service en altijd bereid snel te helpen Dus een aanrader

Adrie Bakker

06-02-2019

Zo heb nu een mooi gebit dankzij Michiel Roebroek en implantoloog dr Praag! Eerst implantaten aangevraagd, zonder enige pijn of probleem ingezet en daarna nagenezing wezen happen voor onder en boven en na 2 weekjes een super mooi en hele fijne gebit! Ik kan nu weer amandelnootjes eten zonder pijn na ruim 5 jaar ! Het gebit zit perfect en het lijkt of ik mijn oude eigen tanden weer heb!!! Ben er super blij mee en raad iedereen aan om naar de praktijk van Michiel en zijn team te gaan! Je wordt er altijd uiterst vriendelijk geholpen en Michel is altijd in voor een lolletje wat super gezellig is! Dus ook voor implantatie HET adres! Kan niet wachten voor implantatie voor de bovenkant!

Cees van der Meer

23-10-2018

Gelukkig weer een mond vol tanden dankzij goede vriendelijke behandeling van Michiel Roebroek ik beveel hem bij iedereen aan.

Margriet Gerritsen

10-07-2018

Ik ben zeer tevreden met mijn implantaten en gebit. Zeer fijne behandeling en service. Een dikke 10. Ik zal deze praktijk zeker bij iedereen aanprijzen. Dank aan heel het team.

Tulipano46

07-05-2018

Een zonnige dag, een stralende lach. Ja dat was het toen ik kortgeleden weer bij Michell Roebroek naar buiten stapte. Een goede service, een mooi nieuw passend gebit. Behandeling en bejegening gewoon top. Wat een verschil. Ben zeer tevreden en durf nu weer mijn mond open te trekken... Bedankt Michiel

S boot

11-04-2018

Best Michiel en zn team Bedankt voor dit mooie gebit ik kan eindelijk weer lache en hoef niks te verbergen als ik praat voel me echt op me gemak super Services en een goede uitleg ben blij dat ik de overstap naar jullie gemaakt hebt dank jullie wel daar voor groetjes s boot

Yvonne Cornelissen-Scheperboer

03-03-2018

Ik ben zeer tevreden met dit gebit en de behandeling. Michiel bedankt en hartelijke groeten.

Ankie Roos

07-02-2018

Vooral voor de wat jongere mensen....een echte aanrader. Goede service. Mooie afwerking. Het gebit zit lekker. En ik voel me er een stuk zekerder door. Heel erg bedankt.

W. van Spronsen

07-01-2018

Mijn nieuwe kunstgebit gehaald , tussen de middag al heerlijk harde broodjes gegeten wat een supergebit hij zit perfect, Michiel van harte bedankt voor de vriendelijke service en het fijne gebit gr, wil

Wim van Deventer

03-12-2017

Snelle afspraak, prettige behandeling en goede nabehandeling. Michiel is een vakman.

P. Hermans

20-09-2017

Michiel is een zeer vakkundige, sympathieke en grappige man. De eerste keer dat ik in de praktijk binnenstapte, voelde ik me na een paar seconden al helemaal op mijn gemak. Duidelijke uitleg en snelle service. Echt perfect. Een grote pluim voor Michiel en de tandtechnicus! Ik ben heel blij met mijn mooie tanden en ik kan weer stevig bijten.

Gerard van der Plas

23-08-2017

Beste Michiel en Guillaume
Wat hebben jullie een fijn gebit gemaakt kan nu echt in een appel bijten
Dank jullie wel klasse zal de praktijk aanbevelen bij vrienden
Groeten gerard

Ben Bijmans

22-06-2017

Het is niet in een blauw geruite kiel, maar in een witte doktersjas, dat deze Michiel doende is in het geschiedenisboek van de toekomst een eervolle vermelding te gaan krijgen.
Geweldig zoals je daar wordt behandeld; niet alleen zeer vakkundig, maar ook op een bijzonder vriendelijke en humorvolle wijze. Het is bijna leuk om er naar toe te moeten 🙂 .
Dankjewel voor je vakbekwaamheid en alle goede zorgen Michiel !
Echter, laten we niet de zwijgzame meneer op de achtergrond vergeten die zeker zijn steentje bijdraagt tot het succes van deze tand prothetische praktijk ! Sorry meneer dat ik de haakjes, hoe mooi ook gemaakt, toch liever verwijderd wilde zien…
Ook u bedankt !

Met vriendelijke groet,
Ben Bijmans

Mevrouw Bacha

12-06-2017

Ik ben zeer tevreden met mijn kunstgebit, het zat in een keer goed. Michiel is een hele aardige meneer die me snel op mijn gemak liet voelen. De service is top.

Kitty Bruijns

23-05-2017

Beste Michel
Ik dank je zeer voor de prettige en vlotte wijze waarop je mijn nieuwe prothese hebt verzorgd. en zal je zeker aanbevelen.
Kitty Bruijns.

Sanny

28-04-2017

Heb gisteren me nieuwe gebit gehad na een heel erg lelijk gebit die ik bij een ander had laten maken en ik ben er super blij mee nu nog ff wachten en we gaan voor het klik gebit maar heb nu eindelijk me oude tandjes terug teminste zo voelt het michiel stelt je op je gemak en je voelt je geen nummer dus in een woord een topper!!! ps me gebit was klaar in een week echt hij zit als gegoten!! nogmaals bedankt!!!

Mevr Sep

03-04-2017

Wat een vakman die Michiel Roebroek. Voelde me gelijk op me gemak. Hij was rustig en door me leeftijd 87 jr hoorde ik hem niet altijd even goed maar hij bleef geduldig en heeft me weer een mooie lach gegeven. En dat allemaal binnen een week tijd. Dus als mensen over een kunstgebit beginnen zal ik zeker de praktijk van Michiel aanbevelen.

Aagje Bakker

14-03-2017

Ik ben weer helemaal blij ik moest weer een onder en boven prothesen.
Ik ben naar michiel gegaan na pasen en meten was het klaar ben er heel blij mee dankje wel michiel en ook voor de koffie was top.

 

Lindeman

24-02-2017

Bedankt voor het goed passende gebit. Ik heb er totaal geen last van gehad. Bedankt voor de zeer goede service en ik zal u overal aanbevelen vanwege de zeer goede behandeling. Ik ben u hartstikke dankbaar!

Met Vriendelijk Groeten,

Hennie Lindeman

Bianca Deij

13-02-2017

Michiel Roebroek……….. cynisme en vakmanschap!
Gewoon even een moment van ‘ wachten’ in de gang. Shawl om mijn hoofd! Ik wil zonder tanden niet gezien worden. Later realiseerde ik mij, moest er ook hartelijk om lachen, dat niemand voor zijn voeten komt! En zo waren er nog een paar momenten waarop ik mij best vreemd voelde. Maar Michiel kreeg mij, zelfs zonder tanden, aan het lachen.
Na een paar bezoeken ben ik vooral blij over het resultaat. Ik kan weer lachen en goed eten. En als klap op de vuurpijl kreeg ik laatst de vraag hoe ik mijn tanden toch zo mooi hou, menig bleekmiddel had bij deze persoon niet gewerkt. Ze vroeg gelukkig niet al te lang door, was ik echt door de mand gevallen. Al met al dus een blije cliënt weer voorzien van een gulle lach wat ik te danken heb aan het vakmanschap van deze 2 mannen. En…………..de eerste man waarvoor ik mijn tanden graag in een bakkie leg!
Bedankt

Wim Wenekes

08-01-2017

Michiel Roebroek heeft laten zien dat je snel, vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen kan worden aan een nieuwe prothese op implantaten, in een korte periode. Tijd is tijd en op de afgesproken tijd direct worden geholpen. Super.
Wim Wennekes

John Burger

12-12-2016

Na lang twijfelen eindelijk besloten om informatie in te winnen betreft het laten plaatsen van implantaten. Vanzelfsprekend Michiel Roebroek gebeld en via hem in contact gekomen met Robert van Praag (Implantoloog). Na een gesprekje en een inspectie van Robert, is alles in gang gezet. Aanvraag bij zorgverzekeraar etc. Implantaten geplaatst en onder prothese aangepast en dan kan de genezing beginnen. Uiteraard gaat het niet vanzelf, dus in het begin is het even lastig, maar na wat oefenen kon ik goed eten. Na een aantal weken en controles, kreeg ik van Robert de mededeling dat zijn werk erop zat en dat Michiel de nieuwe prothese mocht maken en plaatsen. Ik ben in juni gestart en het is nu oktober 2013 en draag nu een week de nieuwe prothese op de implantaten en er is een wereld open gegaan. NIET meer lijmen, GEEN loszittende onderprothese, FATSOENLIJK kunnen eten. Nadelen: Paar maanden wat behelpen (in mijn situatie). Voordelen: Lees bovenstaande, Robert en Michiel erg bedankt, groet JB

Plaats een bericht in ons gastenboek.

Contactgegevens

Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek

De Genestetlaan 247
2522 LJ Den Haag

(070) 3946834
info@kunstgebitdenhaag.nl

Privacyverklaring | Copyright by Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek | Created by