Gastenboek

 

Mario

08-03-2021

Mooie nieuwe tandjes Zeer vriendelijk en goed geholpen Toppers Groetjes Mario

wout lok

22-02-2021

raad iedereen deze praktijk aan het is schoon netjes goede service en heel klant gericht heb zelf mijn gebit laten maken bij michiel en ben er super tevreden mee had een probleem met het onderste gebit er uit halen kon gelijk langskomen en mijn pijn en probleem waren door michiel zo verholpen super vent is het groetjes wouter heel erg bedankt michiel en collega

Hester Geurse-Panneman

29-10-2020

Binnen 8 dagen een perfect nieuw gebit na 20 jaar. Mooie praktijk, goeie afspraken vriendelijke man.

Marc van Leeuwen

29-09-2020

Een praktijk om aan te raden. Uitermate vriendelijk, vrolijk en vol humor en vooral niet te vergeten hoe vakkundig ze zijn. Een goede en snelle service. Ik ben Michiel en collega erg dankbaar voor wat ze voor mij hebben betekend. Dank, en mocht je stoppen kan je altijd het theater in voor comedy :)

Rob van Beets

15-07-2020

Door een geboorteafwijking heb ik vanaf mijn 10e een gebit.Heb er al heel wat versleten.Michiel is een uiterst aimabele vakman die luistert en kijkt.Pas daarna gaat hij aan de slag.Het resultaat is een perfect zittend gebit en precies zoals ik het wilde.Een aanrader voor iedereen met hoge kwaliteits eisen.Bedankt voor je mooie prestatie.

brigitte bosman

06-07-2020

zo blij met deze praktijk er wordt echt geluisterd naar wat je wilt en blijven net zo lang sleutele dat het ook echt goed zit thxx michiel voor alle goede zorgen

Vos

05-07-2020

Prettige en vakkundige verzorging. Je wordt op je gemak gesteld en goed geïnformeerd. Tevens wordt je snel geholpen als dat mogelijk mocht zijn. Kort om een zeer prettige praktijk.

Hannie Zwijnenburg

25-09-2019

Hartelijk bedankt voor de snelle service Bedankt Michiel

Fleur

17-09-2019

Michiel Roebroek is een zeer vriendelijke en deskundige man met humor en altijd in voor een grapje. Hij voorziet je tijdens het wachten van een kopje koffie. Gelukkig kan je ook altijd bij hem terecht als je gebit breekt. Je kan direct komen en erop wachten. Dat heb ik nog wel eens anders meegemaakt. Na een slechte ervaring nu bij Michiel Roebroek terechtgekomen en wat een verademing. Zowel de klantvriendelijkheid als de deskundigheid zijn helemaal top. Ik ga hier nooit meer weg. Bedankt Michiel.

Zier van der Zwan

08-07-2019

De Heren van Praag en Roebroek vormen, samen met de andere medewerkende, een prima team! Deskundig, klantvriendelijk en betrokken met de klant. De behandelingen door beiden zijn naar grote tevredenheid. "Bij ieder pijntje een geintje" en altijd een deskundige en waar nodig een creatieve oplossing!

jerry

05-06-2019

na 2 maanden vloeibaar en zacht voedsel heb ik vandaag ,na een bezoek aan Michiel Roebroek,eindelijk weer een heerlijke whopper gegeten.heb 2 maanden lang afgezien met pijn aan alle kanten van het tandvlees door het gebit.ik heb de prothese ergens anders laten maken,maar op advies de kliniek van Michiel bezocht en daar heb ik geen spijt van.normaal eten en niet meer slissen.Michiel bedankt man.

R.P Klein

27-03-2019

Eindelijk na jaren met een wiebel gebit van een dure kliniek eindelijk een perfecte van Roebroek echt de beste van den haag eo mijn familie zweert ook bij hem altijd zeer goede service en altijd bereid snel te helpen Dus een aanrader

Adrie Bakker

06-02-2019

Zo heb nu een mooi gebit dankzij Michiel Roebroek en implantoloog dr Praag! Eerst implantaten aangevraagd, zonder enige pijn of probleem ingezet en daarna nagenezing wezen happen voor onder en boven en na 2 weekjes een super mooi en hele fijne gebit! Ik kan nu weer amandelnootjes eten zonder pijn na ruim 5 jaar ! Het gebit zit perfect en het lijkt of ik mijn oude eigen tanden weer heb!!! Ben er super blij mee en raad iedereen aan om naar de praktijk van Michiel en zijn team te gaan! Je wordt er altijd uiterst vriendelijk geholpen en Michel is altijd in voor een lolletje wat super gezellig is! Dus ook voor implantatie HET adres! Kan niet wachten voor implantatie voor de bovenkant!

Cees van der Meer

23-10-2018

Gelukkig weer een mond vol tanden dankzij goede vriendelijke behandeling van Michiel Roebroek ik beveel hem bij iedereen aan.

Margriet Gerritsen

10-07-2018

Ik ben zeer tevreden met mijn implantaten en gebit. Zeer fijne behandeling en service. Een dikke 10. Ik zal deze praktijk zeker bij iedereen aanprijzen. Dank aan heel het team.

Tulipano46

07-05-2018

Een zonnige dag, een stralende lach. Ja dat was het toen ik kortgeleden weer bij Michell Roebroek naar buiten stapte. Een goede service, een mooi nieuw passend gebit. Behandeling en bejegening gewoon top. Wat een verschil. Ben zeer tevreden en durf nu weer mijn mond open te trekken... Bedankt Michiel

S boot

11-04-2018

Best Michiel en zn team Bedankt voor dit mooie gebit ik kan eindelijk weer lache en hoef niks te verbergen als ik praat voel me echt op me gemak super Services en een goede uitleg ben blij dat ik de overstap naar jullie gemaakt hebt dank jullie wel daar voor groetjes s boot

Yvonne Cornelissen-Scheperboer

03-03-2018

Ik ben zeer tevreden met dit gebit en de behandeling. Michiel bedankt en hartelijke groeten.

Ankie Roos

07-02-2018

Vooral voor de wat jongere mensen....een echte aanrader. Goede service. Mooie afwerking. Het gebit zit lekker. En ik voel me er een stuk zekerder door. Heel erg bedankt.

W. van Spronsen

07-01-2018

Mijn nieuwe kunstgebit gehaald , tussen de middag al heerlijk harde broodjes gegeten wat een supergebit hij zit perfect, Michiel van harte bedankt voor de vriendelijke service en het fijne gebit gr, wil

Wim van Deventer

03-12-2017

Snelle afspraak, prettige behandeling en goede nabehandeling. Michiel is een vakman.

P. Hermans

20-09-2017

Michiel is een zeer vakkundige, sympathieke en grappige man. De eerste keer dat ik in de praktijk binnenstapte, voelde ik me na een paar seconden al helemaal op mijn gemak. Duidelijke uitleg en snelle service. Echt perfect. Een grote pluim voor Michiel en de tandtechnicus! Ik ben heel blij met mijn mooie tanden en ik kan weer stevig bijten.

Gerard van der Plas

23-08-2017

Beste Michiel en Guillaume
Wat hebben jullie een fijn gebit gemaakt kan nu echt in een appel bijten
Dank jullie wel klasse zal de praktijk aanbevelen bij vrienden
Groeten gerard

Ben Bijmans

22-06-2017

Het is niet in een blauw geruite kiel, maar in een witte doktersjas, dat deze Michiel doende is in het geschiedenisboek van de toekomst een eervolle vermelding te gaan krijgen.
Geweldig zoals je daar wordt behandeld; niet alleen zeer vakkundig, maar ook op een bijzonder vriendelijke en humorvolle wijze. Het is bijna leuk om er naar toe te moeten ­čÖé .
Dankjewel voor je vakbekwaamheid en alle goede zorgen Michiel !
Echter, laten we niet de zwijgzame meneer op de achtergrond vergeten die zeker zijn steentje bijdraagt tot het succes van deze tand prothetische praktijk ! Sorry meneer dat ik de haakjes, hoe mooi ook gemaakt, toch liever verwijderd wilde zien…
Ook u bedankt !

Met vriendelijke groet,
Ben Bijmans

Mevrouw Bacha

12-06-2017

Ik ben zeer tevreden met mijn kunstgebit, het zat in een keer goed. Michiel is een hele aardige meneer die me snel op mijn gemak liet voelen. De service is top.

Kitty Bruijns

23-05-2017

Beste Michel
Ik dank je zeer voor de prettige en vlotte wijze waarop je mijn nieuwe prothese hebt verzorgd. en zal je zeker aanbevelen.
Kitty Bruijns.

Sanny

28-04-2017

Heb gisteren me nieuwe gebit gehad na een heel erg lelijk gebit die ik bij een ander had laten maken en ik ben er super blij mee nu nog ff wachten en we gaan voor het klik gebit maar heb nu eindelijk me oude tandjes terug teminste zo voelt het michiel stelt je op je gemak en je voelt je geen nummer dus in een woord een topper!!! ps me gebit was klaar in een week echt hij zit als gegoten!! nogmaals bedankt!!!

Mevr Sep

03-04-2017

Wat een vakman die Michiel Roebroek. Voelde me gelijk op me gemak. Hij was rustig en door me leeftijd 87 jr hoorde ik hem niet altijd even goed maar hij bleef geduldig en heeft me weer een mooie lach gegeven. En dat allemaal binnen een week tijd. Dus als mensen over een kunstgebit beginnen zal ik zeker de praktijk van Michiel aanbevelen.

Aagje Bakker

14-03-2017

Ik ben weer helemaal blij ik moest weer een onder en boven prothesen.
Ik ben naar michiel gegaan na pasen en meten was het klaar ben er heel blij mee dankje wel michiel en ook voor de koffie was top.

 

Lindeman

24-02-2017

Bedankt voor het goed passende gebit. Ik heb er totaal geen last van gehad. Bedankt voor de zeer goede service en ik zal u overal aanbevelen vanwege de zeer goede behandeling. Ik ben u hartstikke dankbaar!

Met Vriendelijk Groeten,

Hennie Lindeman

Bianca Deij

13-02-2017

Michiel Roebroek……….. cynisme en vakmanschap!
Gewoon even een moment van ‘ wachten’ in de gang. Shawl om mijn hoofd! Ik wil zonder tanden niet gezien worden. Later realiseerde ik mij, moest er ook hartelijk om lachen, dat niemand voor zijn voeten komt! En zo waren er nog een paar momenten waarop ik mij best vreemd voelde. Maar Michiel kreeg mij, zelfs zonder tanden, aan het lachen.
Na een paar bezoeken ben ik vooral blij over het resultaat. Ik kan weer lachen en goed eten. En als klap op de vuurpijl kreeg ik laatst de vraag hoe ik mijn tanden toch zo mooi hou, menig bleekmiddel had bij deze persoon niet gewerkt. Ze vroeg gelukkig niet al te lang door, was ik echt door de mand gevallen. Al met al dus een blije cliënt weer voorzien van een gulle lach wat ik te danken heb aan het vakmanschap van deze 2 mannen. En…………..de eerste man waarvoor ik mijn tanden graag in een bakkie leg!
Bedankt

Wim Wenekes

08-01-2017

Michiel Roebroek heeft laten zien dat je snel, vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen kan worden aan een nieuwe prothese op implantaten, in een korte periode. Tijd is tijd en op de afgesproken tijd direct worden geholpen. Super.
Wim Wennekes

John Burger

12-12-2016

Na lang twijfelen eindelijk besloten om informatie in te winnen betreft het laten plaatsen van implantaten. Vanzelfsprekend Michiel Roebroek gebeld en via hem in contact gekomen met Robert van Praag (Implantoloog). Na een gesprekje en een inspectie van Robert, is alles in gang gezet. Aanvraag bij zorgverzekeraar etc. Implantaten geplaatst en onder prothese aangepast en dan kan de genezing beginnen. Uiteraard gaat het niet vanzelf, dus in het begin is het even lastig, maar na wat oefenen kon ik goed eten. Na een aantal weken en controles, kreeg ik van Robert de mededeling dat zijn werk erop zat en dat Michiel de nieuwe prothese mocht maken en plaatsen. Ik ben in juni gestart en het is nu oktober 2013 en draag nu een week de nieuwe prothese op de implantaten en er is een wereld open gegaan. NIET meer lijmen, GEEN loszittende onderprothese, FATSOENLIJK kunnen eten. Nadelen: Paar maanden wat behelpen (in mijn situatie). Voordelen: Lees bovenstaande, Robert en Michiel erg bedankt, groet JB

Marianne Smit

25-11-2016

Goede ervaring, heel vriendelijk geholpen door Michiel met een nieuwe prothese,Deze praktijk is zeer zeker aan te bevelen.
Marianne Smit

Margreet Beniest

14-11-2016

Heb mijn nieuwe gebit nu een aantal weken eerst implantaten geplaatst wat achteraf erg meeviel.
Ben heel blij met mijn gebit zit prima en kan weer alles eten.
Heel goed geholpen door Michiel hij heeft een mooie praktijk en hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. Ik kan hem zeer aanbevelen als je een prothese nodig hebt.

Hannie Zwijnenburg

28-10-2016

Heb mijn nieuwe gebit niets van gemerkt .Ik ben gelijk gaan eten en kauwen.Michiel bedankt

Els Quick

28-10-2016

Ik had een prothese 1 tand en 2 kiesjes deze was versleten maar ik ben zo bang voor de tandarts dat ik rechtstreeks naar Michiel ben gegaan en ik ben fantastisch geholpen kan weer lachen je ziet er niets van dat ik een prothese (gedeeltelijk) heb, ik beveel iedereen aan.

Yvonne Poortier

10-10-2016

Kwam onverwachts voor een nieuwe bovenprothese, was er erg blij mee. Moest wel een paar keer terug voor aanpassingen. Bij mijn vorige prothese had ik een slijtagegat. Bij deze nieuwe is daar een goede oplossing voor gevonden. Wel even wennen maar ben er erg blij mee. Bedankt voor de goede service!
Maar als het even niet goed voelt kan ik altijd langskomen.

Maaike

09-10-2016

Ik heb al sinds 2008 een klik gebit en ben uiterst tevreden .Het is net of je je eigen gebit weer heb. En dat dan zij Michiel . Kom al jaren bij hem en ben erg tevreden. Hij is zo’n beetje mijn achterbuurman en dus lekker dichtbij.
Ik kan het iedereen aan bevelen en dan zeg ik doen bij Michel, Succes verzekerd.

Lucy

19-09-2016

Mijn moeder kreeg een nieuw gebit. we hebben daar zo gelachen ze had een klappergebit omdat ze niet gewend was om onderkiezen te hebben.en ze had een balletje aan haar tandvlees.het is een gezellige praktijk omdat we helemaal in een deuk lagen.

Sandra

05-09-2016

Gisteren mijn nieuwe gebit gehaald helemaal blij mee zit als gegoten krijg nu wel druk puntjes en er zit een scherp randje aan dus vandaag even bellen om terug tegaan maar voor de rest heel tevreden en een een goede servic gehad.

Susan van Leersum

06-06-2016

Ben nu heel te vreden met mijn klikgebit raad het iedereen aan,zit goed vast en kan alles weer eten.Bedankt Michiel.

Thea Tuurenhout

19-05-2016

Heb vandaag mijn nieuwe gebit gekregen. Heel mooi en het voelt heel goed. Binnen 1,5 week was het klaar. Michiel stelt je op je gemak en is heel klantvriendelijk en de praktijk ziet er prachtig uit. Ben uiterst tevreden. Bedankt Michiel!

Bram Rozenbroek

11-04-2016

Ik heb weer een prachtig gebit ben er helemaal blij mee,harstikke bedank michiel Roebroek.

Fam Kara

07-03-2016

Moeders helemaal blij met haar nieuwe kunstgebit.

van Dijck

15-02-2016

Graag wilde ik jullie bedanken voor de
zeer goed behandeling en de uit- stekende service die ik bij jullie gekregen heb.
Na een jaar getopt te hebben met mijn gebit was dit bij jullie binnen een week verholpen.
Heel hartelijk dank

Ank van den Burg

06-12-2015

In december terecht gekomen bij Michiel Roebroek,met 4 dagen was mijn volledige prothese klaar,zit geweldig!
Bedankt Michiel!

Jopie Samson

22-10-2015

Op aan raden van een kennis ben ik bij jou terecht gekomen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitmuntend ben geholpen.
Het uiteindelijk volledige gebit wat je met liefde voor je werk hebt gemaakt voor me, mag zeer zeker gezien worden en, zal met trots gedragen worden.
michiel bedankt.

Janneke

07-09-2015

Wat ben ik blij en opgelucht dat ik bij jou terecht ben gekomen. Met aandacht geduld en een grapje wist je mij te verlossen van mijn angst. Ik krijg alleen maar complimenten en dat is jou werk.
Bedankt Michiel!

P. van Rijn

18-08-2015

Na 12 jaar weer een nieuw gebit laten maken,ook deze keer weer uitstekend geholpen door Michiel Roebroek.Het gebit past ook deze keer weer prima ,en binnen 8 dagen klaar. Geweldig. Bedankt

Plaats een bericht in ons gastenboek.

Contactgegevens

Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek

De Genestetlaan 247
2522 LJ Den Haag

(070) 3946834
info@kunstgebitdenhaag.nl

Keurmerken

Privacyverklaring | Copyright by Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek | Created by